I'm a senior living with haemophilia

Sunt o persoană în vârstă cu hemofilie

Sunt o persoană în vârstă cu hemofilie

În ultimii ani, la nivel mondial, s-au produs multe schimbări în ceea ce privește hemofilia. Datorită progreselor din medicina modernă, viaţa persoanelor cu hemofilie este foarte diferită față de atunci când erați mai tânăr. De exemplu, există acum o mai bună înțelegere a efectelor pe care afecțiunile asociate vârstei le au asupra persoanelor cu hemofilie.

Pe măsură ce înaintați în vârstă, veți experimenta modificări ale stării de sănătate la fel ca oricare alta persoană. Deşi cu toții trecem prin aceste schimbări, persoanele vârstnice cu hemofilie pot prezenta un risc mai mare decât celelalte persoane de vârsta lor. Aşadar, pentru a obține un control corespunzător al hemofiliei şi a minimiza riscul de apariţie a unor probleme asociate acestei afecțiuni, aceste modificări trebuie monitorizate și controlate cu atenţie împreună cu echipa dumneavoastră medicală.

Să facem cunoştinţă cu Gert Grekow

 

La 17 ani, Gert şi-a pierdut fratele din cauza hemofiliei, o afecţiune pe care o avea şi el şi a trebuit să o îndure ani întregi fără tratament. Dar astăzi, la 73 de ani, Gert Grekow este mai activ ca niciodată.

Sunt o persoană în vârstă cu hemofilie

-

Datorită posibilităților actuale de personalizare a tratamentului, viaţa dincolo de hemofilie este posibilă!