Life Beyond Haemophilia

Viaţa dincolo de hemofilie

Viaţa dincolo de hemofilie

Hemofilia nu trebuie să fie un impediment în calea oportunităților vieții din cauza planului dumneavoastră de tratament. Dimpotrivă. Este pe deplin posibil (și de dorit!) să călătoriți, să studiați, să vă întemeiați o familie și să vă bucurați de toate oportunitățile minunate pe care viața le are de oferit.

Acest site web are ca scop furnizarea de informații, sfaturi și povești destinate persoanelor cu hemofilie sau celor care îngrijesc persoane cu această afecțiune, prezentând mai multe posibilități și oportunități de care puteți beneficia. Sperăm că aceste pagini vă vor inspira să trăiți viața dincolo de tot ce credeați că este posibil – astfel încât să puteți începe o viață liberă.

 

Povestea lui Clive este una dintre multele povești care demonstrează că, atunci când ești hotărât, poți realiza lucruri extraordinare – indiferent cât de imposibil ar putea părea la început. Dar, înainte de a începe să urcați muntele către reușită – la propriu sau la figurat – este important să cereți sfaturi, pentru a nu face totul singuri. Doriți să călătoriți sau să deveniți mai activ? Citiți în continuare și inspirați-vă!